Familieferie

Vejle er masser af udfordringer, leg og vildt sjove oplevelser for hele familien. Her kan du grine og gyse i LEGOLAND®. Hilse på vilde dyr i Givskud Zoo. Svinge dig i trætoppene i Gorilla Park Vejle. Blive klog på natur og energi i science centret, Økolariet. Udfordre vandets kraft på Randbøldalmuseet. Få nye legekammerater og slippe energien løs i svømmehallen, på skovlegepladsen eller ved et slag fodboldgolf. Måske er stemningen bare mere til en fredelig sejltur i kano, robåd eller på vandcykel. En is på stranden. Eller bare at være sammen.

GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO

Find tropehjelmen frem og kom helt tæt på de vilde dyr. Tag på safari i jeres egen bil, eller hop på safaribussen og kør ud over den afrikanske savanne og ind i løvernes farlige territorium.

LEGOLAND®

LEGOLAND® Billund

LEGOLAND® i Billund er mere end 65 millioner farvestrålende LEGO® klodser og fyldt med WAUW for hele familien.

Give-Egnens Museum

Sjov hele året

Der er altid masser af sjov indendørs. Fysisk sjov i svømmehallerne. Hjernesjov i Økolariet, Kulturmuseet Spinderihallerne og Give-Egnens Museum. Rumsjov i Sirius Observatoriet.

VejleMuseerne - Randbøldalmuseet

Oplevelser i sommerlandet

Jubiii! Endelig sommer. Nu skal vi på safari i Givskud Zoo, svinge os i trætoppene i Gorilla Park Vejle, lege med klappedyr i Skærup Zoo, med vand på Randbøldalmuseet og slå hole-in-one i fodboldgolf.