I naturen

Vejle ligger i en bid af Danmarks smukkeste og mest varierede natur. Langs fjorden maler bøgeskove skråningerne grønne. Grejsdalen og Vejle Ådal slynger sig gennem landskabet. Fårup Sø og Rørbæk Sø ligger idyllisk i bakket terræn. Og tværs gennem det hele løber Hærvejen – fra Gudenåens og Skjern Å’s udspring ved Tinnet Krat til plantagerne og det åbne landskab med klitter ved Randbøl Hede. Spring ud i det. På cykel, i kano eller på gåben. Stævn til søs, sving golfkøllen, kast fiskestangen eller slå dig ned på en af de børnevenlige strande.

Østengård

Vandreture

Skal du på vandreferie eller vil du blot nyde naturen et par timer? Der er mange smukke naturområder og afmærkede vandrestier at vælge imellem. 30 vandrefoldere hjælper dig på vej.

Hærvejen

Cykelture

Naturen ses og indsnuses suverænt fra en cykelsaddel. Hele familien kan være med og der er aldrig langt mellem oplevelserne. Tag ud i det blå eller benyt dig af de skiltede cykelruter.

Hvidbjerg Strand

Strande ved Vejle Fjord

Sommeren er over os og strandene ligger blot og venter! Ved Vejle Fjord er der strande for enhver smag. Her er børnevenlige strande og strande for dig, der søger ensomheden.

Kanosejlads på Vejle Å

I kano, kajak og robåd

Sejlads på en af Vejles åer eller søer er en fantastisk måde at holde ferie på. Her er fred og harmoni, og hele familien kan være med - i kano, kajak, robåd eller vandcykel.

Vester Mølle Put & Take

Lystfiskeri

Har du fiskestangen med i ferieoppakningen, er der gode muligheder for at prøve lykken fra kysten, i en af søerne, åerne eller i en af områdets Put & Takes.

Golfbaner i Vejle

Golfbaner

Uanset om du er begynder eller rutineret, så finder du alle muligheder for golf indenfor kun 30 kilometer. Fra pay-and-play golf til store udfordringer på smukt beliggende, kuperede baner.

Skyttehushaven, Vejle

Picnic i det grønne

Himlen er blå, fuglene synger højt foroven og det er den tid på året, hvor vi helst vil være udendørs. Så pak picnickurven og sæt kursen mod et af de mange naturskønne picnicsteder.

Engelsholm Sø

Smukke udsigter i Vejle

Overalt møder du smukke udsigter. Gør holdt ved et af de mange udsigtspunkter og nyd et fantastisk vue over fjorden, søerne eller ådalene.