Lange vandreture

Foto: VisitVejle

Vil du på et par ugers vandreferie eller blot en vandretur af én dags varighed? I Vejle har du valget mellem fem populære ture. Grejsdalstien på 16 km, Bindeballestien på 36 km, Kyst til Kyst stien på 130 km, Hærvejen på op til 500 km og Landsby-vandreruten Rans Togt på ca. 130 km.

Liste
Kort
Bindeballestien vandretur
Foto: Knapek photography

Bindeballestien - regionalrute 36

Bindeballestien er en attraktiv cykel- og vandrerute gennem den naturskønne Vejle Ådal. Denne regionalrute nr. 36 er en næsten bilfri og flad zone fra Vejle til Bindeballe og videre til Billund. 

Læs mere

Grejsdalstien - vandrerute mellem Vejle og Jelling

Grejsdalstien er en 16 kilometer lang vandrerute mellem Vejle, Grejs og Jelling - og i noget af Danmarks mest spektakulære natur. Turen kan du starte i Vejle på St. Grundet Skovvej bag ved Vejle Sygeh...

Læs mere

Hærvejen - nationalrute 3: Nørre Snede - Bække

For flere tusind år siden gik Jyllands hovedvej, Hærvejen, langs vandskellet op gennem landet. I dag er Hærvejen, nationalrute 3, en populær cykel- og vandrerute gennem Jyllands smukke landskab.

Læs mere
Kyst til Kyst Stien
Foto: Knapek photography

Kyst til Kyst Stien

På Kyst til Kyst Stien kan du opleve den smukke jyske natur til fods fra Blåvands Huk til Vejle eller omvendt. Naturstien, der er ca. 130 km lang, går tværs over Jylland og langs de tre store åer Vard...

Læs mere
Landsbyvandreruten Rands Togt folder
Foto: Mads Fjeldsø Christensen

Landsby-vandreruten Rans Togt

På landsby-vandreruten, Rans Togt, kommer du igennem 14 landsbyer i Vejle-egnen med hver sit særpræg, sin egen historie og sit eget liv. Ruten er ca. 130 km lang og følger de gamle landeveje, som snor og bakker sig gennem landskabet med lokale afstikkere.