Sommerstemning til Rock i Byparken 2023

Sommer i Vejle

Foto: Knapek Photography

Hold sommerferie i dejlige Vejle. Her finder du gode strande, hyggelige børneaktiviteter og gode ideer til hvad du kan lave i sommerferien i Vejle. Se også sommerens små og store begivenheder☀

Tag på sommertur i Vejle

Sommer i Vejle er lig med strandture og is, slentreture på gågaden og gåture i de grønne skove. Besøg siderne herunder og find inspiration til sommerdagene, uanset om du er til afslapning i solen eller udflugter i naturen. 

Kom ud i naturen

Find de bedste naturområder og vandreruter omkring Vejle. Du finder også inspiration til shelterture, fiskeri og sejlads og turforsalg til cykelferien. 

Familie på gåtur på Grejsdalsstien

Oplev naturen

© VisitVejle
Foto: Knapek Photography

Flere aktiviteter til din sommer

Tag et kig i begivenhedskalenderen og find aktiviteter til din sommerferie. Du kan også tage ud og plukke dine egne blomster i området, finde inspiration til en tur på gågade, eller ideer til en regnvejrsdag. 

Sommerens største begivenheder

Gå ikke glip af disse højdepunkter når du holder sommerferie i Vejle. Af highlights kan nævnes livemusik i Vejle Midtpunkt, Postnord Danmark Rundt, Rock i Byparken og Vejle Fjordfestival. 

Livemusik under paraplyerne i vejle midtpunkt
Vejle Midtpunkt

Sommer i Midtpunktet

Hver fredag i juni, juli og august, kan du opleve livemusik og god stemning under paraplyerne i Vejle Midtpunkt. Musikken starter kl. 16.00.

Sommer i Midtpunktet er arrangeret i samarbejde med Bo-To Ejendomsadministration, Ølstuen og COZY. Du finder alle koncerterne på Vejle Midtpunkts Facebook. 

Rock i Byparken 2023 med Blæst
Knapek Photography

Rock i Byparken

16., 23. og 30. august 2024 kan du opleve Rock i Byparken.

I år bliver det Jada, Andreas Odbjerg, Tina Dickow, Suspekt, Pil og Tobias Rahim, som spiller til Rock i Byparken. Der kan købes mad og drikke i Byparken. Koncerterne starter kl. 19.30.

PostNord Danmark Rundt
Mads Fjeldsø Christensen

PostNord Danmark Rundt i Vejle

15. august 2024 kan du opleve cykelløbet PostNord Danmark Rundt i Vejle.

Hvert år gæster det danske cykelløb for professionelle landevejsryttere, PostNord Danmark Rundt, Vejle. Siden 2004 har Kiddesvej i Vejle spillet en afgørende rolle for Kongeetapen, når den samlede vinder skal findes for løbet. Du kan opleve løbet på storskærm i fanzonen på Søndertorv. Her er cykelhygge, fadøl og lækker mad. 

Mennesker foran scenen til Vejle Fjordfestival
Jonas Normann

Vejle Fjordfestival

31. august og 1. september afholdes Vejle Fjordfestival ved Vejles havnefront.

Vejle Fjordfestival er to sjove dage for hele familien med sjove vandaktiviteter, internationalt gadeteater, koncerter, børneaktiviteter, lækker street food og meget mere. Festivalen har aktiviteter og kunst for alle aldre på fjorden, langs Bølgen, Vejle Lystbådehavn og helt om til Fjordenhus.

Mere inspiration

Mand i kørestol på Bindeballestien
Oplevelser for alle
Servering på Restaurant MeMu
Gastronomi
Dobbeltværelse på Hotel Vejlefjord
Overnatning i Vejle
Udsigt over Vejle by i solnedgangen
Nyttig information om Vejle