Gå til indhold
To piger samler svampe nær kollemorten

Efterår i Vejle

Foto: Jakob Vingtoft

Efteråret i Vejle byder på gåture i naturen, museumsbesøg og masser af hygge. Nyd en kop varm kakao på en af byens caféer eller et varmt måltid mad på en af de mange restauranter. Oplev efteråret i Vejle. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Nyd efterårets farver i Vejle

Noget af det bedste ved efteråret må være de spektakulære efterårsfarver i naturen. Tag på svampejagt med Økolariet ved Munkebjerg Skov, besøg hjortene i Dyrehaven i Nørreskoven eller tag på vandretur i Grejsdalen. Find inspiration til gode naturområder i og omkring Vejle her.

Hold efterårsferie i Vejle

Mangler du aktiviteter i skolernes efterårsferie, uge 42, er der masser af ting at give sig til i Vejle. Læs om de spændende ferietilbud og aktiviteter i efterårsferien her.

Det sker i Vejle dette efterår

Efterår betyder også Halloween. Tag hele familien med til Vejle, hvor der er gys, sus i maven og masser af hygge. Her kan du snart se, hvad der kommer til at ske dette efterår rundt omkring i Vejle.

Oplev Vejle med et twist af Moulin Rouge

Dette efterår kan du opleve musicalen Moulin Rouge på Vejle Musikteater. Her finder du teaterdirektørens anbefalinger til oplevelser i byen, og alt hvad du behøver at vi om overnatning, kulturoplevelser, spisesteder, shopping og byliv i musicalens tegn. 

 

Kulturelle oplevelser i Vejle

Vejle er fuld af spændende museumsoplevelser og attraktioner, hvor du kan komme helt tæt på Vejles historie, arkitektur og kultur.

Hvad med et besøg på oplevelsescentret Økolariet? Måske vil I gerne en tur til Jelling for at se monumenterne og besøg Kongernes Jelling? Eller er I mere til smukke Fjordenhus og Kunstmuseet? Herunder kan du se Vejles top 10 must see attraktioner.

Shopping og caféhygge

Gå på opdagelse i specialbutikkerne eller shop i de klassiske kædebutikker i gågaden i Danmarks flotteste handelsby. For enden af gågaden ved Søndertorv finder du også shoppingcentret Bryggen, så der er god mulighed for at shoppe amok både udendørs og indendørs i Vejle i efterårsblæsten. Hvil fødderne på en af de mange hyggelige caféer med en kop kaffe efter en hyggelig tur i butikkerne.

Byliv i Vejle

Foto: Knapek photography

Tag ud at spise

I Vejle kan du vælge mellem et hav af køkkener, og der er ikke langt mellem de gode spisesteder. Der er noget for alle smagsløg fra det danske, nordiske, europæiske og det etniske køkken i Vejle. Tag også et kig på vores Gastro Guide, markér dine favoritter og tag på din egen "gastro tour". Herunder finder du Vejles mange restauranter til at inspirere dig.

Restauranter i Vejle

Foto: Børkop Vandmølle / Rais Foto

Vejle venter på dig

Ja, Vejle har faktisk lidt af det hele - flot natur, spændende kulturelle tilbud, hyggelige caféer og spisesteder i varmen til de kølige aftener.

Bliv inspireret til din tur til Vejle på Facebook og Instagram. Der kan du se, hvad du skal opleve i Vejle dette efterår. Husk at tagge #visitvejle. Hav en fantastisk efterår!

Del dine oplevelser fra Vejle: