Tirsbæk Gods julemarked

Julemarkeder i Vejle 2024

Foto: Elliott Hope Studio

Oplev de traditionsrige julemarkeder på Børkop Vandmølle, Tirsbæk Gods og Upcomers designmarked i Spinderihallerne med ægte julestemning. Se listen over kommende julemarkeder i Vejle.

Vi glæder os til de kommende julemarkeder i Vejle området i 2024, men kender endnu ikke det fulde program. Herunder kan du se hvilke julemarkeder man kunne opleve omkring Vejle i 2023. 

 

Julemarkeder 2023

 

Jul på Haughus Gods

Til julemarked på Haughus Gods kan du opleve en stort indendørskræmmermarked, juleboder på gårdspladsen og en hyggelig julecafe. Mød også Julemanden som kommer på besøg med godter og nissehuer til børnene mellem kl. 12-13. 
Entré:20 kr
Tid og sted: 11-12. november, 18-19. november, 25-26. november. Kl 10-16 på Haughus Gods, Vejlevej 50, 7300 Jelling.
Læs mere på: Julemarked på Haughus Gods i Jelling | Facebook

 

Før jul i Randbøldal

Besøg Randbøldalmuseet og tag forskud på julestemningen. Her kan du og familien blandt andet være med til at lave lys, juledekorationer og kranse. I kan også købe forskellige håndlavede produkter, juleboller og varme drikke.
Tid og sted: 25. og 26. november 2023. Kl. 10-16 på Randbøldalmuseet, Dalekildevej 1, 7183 Randbøl
Læs mere på Før jul i Randbøldal - Vejlemuseerne

 

Julemarked på Børkop Vandmølle

Kom og oplev det traditionsrige julemarked på Børkop Vandmølle, hvor omkring 30 stande er med til at skabe julestemning med salg af julepynt, nisser, stjerner, glaskunst, keramik, vokslys, fuglekasser, papirklip, spiselige godter, dukker, børnetøj, lædervarer, smykker og meget mere. Lions Club Børkop sælger julegløgg, æbleskiver, pølser og andet godt til ganen. 
Tid og sted: 26. november 2023. Kl. 10-15:30 på Vandmøllevej 4A, 7080 Børkop. 
Læs mere på www.borkopvandmolle.dk/Julemarked pa borkop vandmolle.

 

Upcomers julemarked i Spinderihallerne i Vejle

Upcomers holder julemarked i Spinderihallerne, hvor nogle af landets dygtigste designere og markers alle står klar til at sælge julegaver eller lidt godt til selvforkælelse. Ca. 80 kreative designere inden for keramik, smykker, prints, mode, fødevarer mm. vil være at finde på markedet. Trænger du til en pause og lidt godt at spise, så holder Spinderihallernes café åbent.
Entré: 50 kr. - børn under 12 år er gratis.
Tid og sted: 2.-3. december 2023. Kl. 10-16 i Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle.
Læs mere på: www.upcomers.dk/markeder.

 

Julemandens værksted og -marked på Kongernes Jelling

Julemandens værkstedsnisser står klar til at hjælpe børn med at lave årets julegaver. På julemarkedet kan du gå på opdagelse hos keramikere og pottemagere og blandt andet finde spændende håndlavet stentøj, skåle, juletræer og vaser til én, du holder af.
Entré: Gratis adgang, 50 kr. pr. barn på værkstedet.
Tid og sted: 9. december kl. 10-16. 10. december kl. 10-14.
Læs mere på: https://natmus.dk/museer-og-slotte/kongernes-jelling/saerligt-lige-nu/.

 

Julemarked på Tirsbæk Gods

Tirsbæk Gods slår igen i år dørene til deres traditionsrige julemarked op i to weekender i december. Kom og fæld årets juletræ i skoven eller køb et fra gårdspladsen. Restaurant Slotsstalden vil grille pølser, og i den hyggelige stald kan I købe varm gløgg, kakao, æbleskiver og klejner. Ude på gårdspladsen finder I forskellige udstillere, og det er også muligt at købe forskellige lækkerier som æblemost, honning, rapsolie og vin fra godsets egen produktion.
Tid og sted: 9.-10. december og 16.-17 december 2023. Kl. 10-16 på Tirsbæk Gods, Tirsbækvej 135, 7120 Vejle Ø.
Læs mere på: www.tirsbaekgods.dk/julemarked