Lystfiskeri

Har du fiskestangen med i ferieoppakningen, er der gode muligheder for at prøve lykken i det naturrige Vejle. Den smukke kyststrækning langs Vejle Fjord giver gode fiskeoplevelser, når det gælder havørred, fladfisk, sild, torsk og hornfisk. I Vejle Ådal løber Vejle Å. En af Danmarks bedste havørredåer med fangster på helt op til 10 kg. Fårup Sø er kendt for sine store aborrer og kampklare storgedder. I Put & Take-søerne er det de bidevillige ørreder, der lokker. I nogle af dem også aborrer, skaller, brasen, laks og ål. Et oplagt sted at tage på fisketur og hygge sig sammen med den ikke-fiskende familie.

Vejle Fjord

Vejle Fjord

Den naturskønne Vejle Fjord hører til et af Danmarks finere havørredvande. Men også fiskeri efter fladfisk, ål og torsk giver gode fiskeoplevelser. Fisk fra kysten eller tag ud på fjorden.

Vejle Å

Vejle Å og Vingsted Sø

Vejle Å er en af landets bedste havørredåer med fangster på helt op til 10 kg. I Vingsted Sø kan du være heldig både at fange gedder, aborrer og skaller.

Vester Mølle Put & Take

Put & Takes og lystfiskesøer

I Put & Take-søerne og lystfiskesøerne lokker bidevillige ørreder. I flere af dem også aborrer, skaller, brasen, laks og ål. Mange steder er der familiesøer og grillfaciliteter.

Hedensted Put & Take

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger om Vejles fiskevande. Fiskeri ved kysten, i søer, åer og Put & Takes. Køb af fisketegn og fiskekort. Vejledende mindstemål og fredningstider.