Ferie i Vejle

Få overblikket over Vejles mange oplevelser - fra Vejle by til Vejle Fjord, fra Jelling-monumenterne til Vejle Ådal, LEGOLAND® og Givskud Zoo. Glæd dig til storslået natur, wellness, seværdigheder og attraktioner i verdensklasse - kombineret med byens puls, et rigt kulturliv, shopping og gastronomiske oplevelser. Find også overnatning, oplysninger om transport, kort m.m.

Hvidbjerg Strand

Strande ved Vejle Fjord

Sommeren er over os og strandene ligger blot og venter! Ved Vejle Fjord er der strande for enhver smag. Her er børnevenlige strande og strande for dig, der søger ensomheden.

Skyttehushaven, Vejle

Picnic i det grønne

Himlen er blå, fuglene synger højt foroven og det er den tid på året, hvor vi helst vil være udendørs. Så pak picnickurven og sæt kursen mod et af de mange naturskønne picnicsteder.

Fjordenhus

Besøg Fjordenhus - Vejles nye ikoniske bygning

Oplev Fjordenhus, den nye spektakulære bygning på Vejles havnefront - skabt af den verdenskendte kunstner Olafur Eliasson.

Gl. Kongevej i Vejle

Danmarks hårdeste cykelbakker

I Vejle kan du som et af de få steder i Danmark opleve alpine stigningsprocenter. Bliv udfordret på 25 skiltede bakker eller prøv kræfter med en af de mange superruter.

Bølgen

Arkitektur i Vejle

Bølgen. Fjordenhus. Vejles havnefront. Spinderihallerne. De Fem Søstre. Tróndur. Bryggen. Vejle Musikteater. Vejle er en populær tumleplads for landets førende arkitekter.

GIVSKUD ZOO

Vejle i børnehøjde

Grin i LEGOLAND®. Vilde dyr i GIVSKUD ZOO. Trætoppe-svingning i Gorilla Park Vejle. Klogskab i Økolariet. Vandtæmning på Randbøldal-museet. Vejle er masser af leg, udfordringer og vildt sjove oplevelser.

GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO

Find tropehjelmen frem og kom helt tæt på de vilde dyr. Tag på safari i jeres egen bil, eller hop på safaribussen og kør ud over den afrikanske savanne og ind i løvernes farlige territorium.

LEGOLAND®

LEGOLAND® Billund

LEGOLAND® i Billund er mere end 65 millioner farvestrålende LEGO® klodser og fyldt med WAUW for hele familien.

Frederikshåb Plantage

Storslået natur

Vejle ligger i en bid af Danmarks smukkeste og mest varierede natur. Spring ud i det. På cykel, i kano eller på gåben. Stævn til søs, sving golfkøllen, kast fiskestangen eller slå dig ned på en af strandene.

Jelling-monumenterne

Vikingerne i Jelling

Jelling-monumenterne betegnes i dag som Europas fornemste fra vikingetiden og er UNESCO verdensarv. I oplevelsescentret Kongernes Jelling kommer du helt tæt på vikingerne.