Ferie i Vejle

Få overblikket over Vejles mange oplevelser - fra Vejle by til Vejle Fjord, fra Jelling-monumenterne til Vejle Ådal, LEGOLAND® og Givskud Zoo. Glæd dig til storslået natur, wellness, seværdigheder og attraktioner i verdensklasse - kombineret med byens puls, et rigt kulturliv, shopping og gastronomiske oplevelser. Find også overnatning, oplysninger om transport, kort m.m.

Oplevelsesguide Ferie i Vejle 2019

I den nye guide finder du masser af inspiration til din ferie i Vejle - oplevelser for hele familien, overnatning, kort og meget mere. Gå på opdagelse i guiden om Vejle online eller få et eksemplar tilsendt.

Fjordenhus

Fjordenhus - Vejles nye ikoniske bygning

Besøg Fjordenhus, den nye spektakulære bygning på Vejles havnefront - skabt af den verdenskendte kunstner Olafur Eliasson.

Bølgen

Arkitektur i Vejle

Bølgen. Fjordenhus. Vejles havnefront. Spinderihallerne. De Fem Søstre. Tróndur. Bryggen. Vejle Musikteater. Vejle er en populær tumleplads for landets førende arkitekter.

Gl. Kongevej i Vejle

Danmarks hårdeste cykelbakker

I Vejle kan du som et af de få steder i Danmark opleve alpine stigningsprocenter. Bliv udfordret på 25 skiltede bakker eller prøv kræfter med en af de mange superruter.

GIVSKUD ZOO

Vejle i børnehøjde

Grin i LEGOLAND®. Vilde dyr i GIVSKUD ZOO. Trætoppe-svingning i Gorilla Park Vejle. Klogskab i Økolariet. Vandtæmning på Randbøldal-museet. Vejle er masser af leg, udfordringer og vildt sjove oplevelser.

GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO

Find tropehjelmen frem og kom helt tæt på de vilde dyr. Tag på safari i jeres egen bil, eller hop på safaribussen og kør ud over den afrikanske savanne og ind i løvernes farlige territorium.

LEGOLAND®

LEGOLAND® Billund

LEGOLAND® i Billund er mere end 65 millioner farvestrålende LEGO® klodser og fyldt med WAUW for hele familien.

Frederikshåb Plantage

Storslået natur

Vejle ligger i en bid af Danmarks smukkeste og mest varierede natur. Spring ud i det. På cykel, i kano eller på gåben. Stævn til søs, sving golfkøllen, kast fiskestangen eller slå dig ned på en af strandene.

Jelling-monumenterne

Vikingerne i Jelling

Jelling-monumenterne betegnes i dag som Europas fornemste fra vikingetiden og er UNESCO verdensarv. I oplevelsescentret Kongernes Jelling kommer du helt tæt på vikingerne.