Mor og datter får is ved Vejle Å

Sommer i Vejle

Foto: Knapek Photography

Hold sommerferie i dejlige Vejle. Her i Danmarks 5. største kommune kan alle få deres sommerdrømme opfyldt i naturen, i byen eller ved områdets attraktioner.

Vejle er en dejlig feriedestination uanset årstiden, men den dejlige danske sommer gør kun en tur til Albuen Strand, i gågaden under paraplyerne eller i GIVSKUD ZOO endnu bedre! Her på siden kan du få inspiration, tips og tricks til din sommertur til Vejle.

Piger ved Tirsbæk Strand med vandpistoler

Strande ved Vejle Fjord

Foto: Mads Hansen

Vejles topattraktioner

I Vejle finder du et hav af spændende gratis museer og spændende attraktioner. 

På Økolariet i Vejle kan du blive klogere på natur, energi, miljø, klima og bæredygtighed på en spændende måde for både voksne og børn. Gå heller ikke glip af Vejles havnefront inden du tager til Vejle Midtpunkt og de flotte paraplyer ved gågaden. Måske har I taget turen til Vejle med hele familien for at tage på safari i GIVSKUD ZOO eller for at opleve de fascinerende Jelling-monumenter. Eventyret venter i Vejle!

Kom gratis rundt i Vejle

Igen i år kører vores flotte hop-on hop-off shuttlebus rundt til områdets attraktioner. Bussen starter i Vejle og kører blandt andet til Egtved, GIVSKUD ZOO, LEGOLAND og Jelling. 

Det er nemt og gratis! Læs mere om bussen på siden her eller kom ind forbi VisitVejle og få en folder.

Bussen kører fra 24/6 til 13/8 2023.

Det sker i Vejle denne sommer

Det er sommer igen, og der er mange aktiviteter i gang allerede. 

Hvad med en tur i hestevogn på heden? Måske et kig på flydende kunstværker på Vejle Fjordfestival? Eller er du mere til cykelløb? Der er virkelig noget for enhver i Vejle og de omkringliggende byer for kæresteparret, børnefamilien eller den eventyrlystne på solotur. 

Hestevognstur ved Randbøl Hede om sommeren

Sommerens begivenheder

Foto: VisitVejle

Sommer, sol, spisning og shopping

Vi kan ikke love, at der altid er godt vejr i Vejle om sommeren, men gågaden i Vejle har det hele om sommeren. Her spiser du godt, der er mulighed for shopping og en lækker drink på café. Åh, vi glæder os allerede!

Men det er ikke kun i hjertet af Vejle, man bliver forkælet. Tag et kig på vores Gastro Guide, som viser dig til Vejles bedste spisesteder. Markér dine favoritter og lave dine egne ruter rundt på Vejle-egnen. 

En aktiv sommerferie

Med beliggenhed ved vandet i den smukkeste ådal, er der rig mulighed for en aktiv ferie i Vejle. Cykelbakker, vandreruter, klatreparker og sejlads på Vejle Å er bare nogle af de populære aktiviteter, du kan prøve kræfter med i Vejle. 

Pige i Gorilla Park i trætoppene

Top 10 aktiv i naturen

Foto: Mads Hansen

Vejle venter på dig

Vejle har lidt af hvert - vild natur, hyggelige restauranter og caféer til de lyse aftener, fede attraktioner og lækre badestrande. 

Er du stadig ikke overbevist, kan du finde VisitVejle på Facebook og Instagram. Der kan du se, hvor meget der foregår i Vejle denne sommer. Husk at tagge #visitvejle. Vi ses til en fantastisk sommer!