I Vejle er wauw-faktoren høj hos børnefamilier

Vejle er masser af udfordringer, leg og sjove oplevelser for hele familien. Her kan I grine og gyse i LEGOLAND®, hilse på vilde dyr i Givskud Zoo, slå følge med vikingekrigerne i Kongernes Jelling, blive kloge på natur og klima i Økolariet, svinge jer i trætoppene i Gorilla Park Vejle og meget mere. Eller måske er stemningen bare mere til en fredelig sejltur i kano, en fisketur eller en is på stranden.

Givskud Zoo

I Givskud Zoo kommer I helt tæt på alverdens vilde dyr. Hop på safaribussen eller tag på safari i jeres egen bil og kør ud over den afrikanske savanne og ind i løvernes farlige territorium.

Kongernes Jelling

I oplevelsescentret, Kongernes Jelling, får I et levende og medrivende tilbageblik til vikingetidens Jelling. I det digitale sanseunivers vil I føle, mærke og gyse, mens vikingernes liv folder sig ud.

Økolariet

I science- og oplevelsescentret, Økolariet, bliver I meget klogere på natur, miljø, teknik, energi og klima på den sjove måde. Tryk, mærk, skub, test og tegn jer gennem masser af interaktive oplevelser.

Attraktioner for børn

I Vejle venter en lang række seje attraktioner og aktiviteter for hele familien - fra temaparker, science- og oplevelsescentre og zoologiske haver til klatreparken, observatoriet, vandeksperimenter og legepladser. Tiden vil med garanti flyve afsted.

Svømmehaller og friluftsbade

I Vejles svømmehaller, subtropiske badeland og friluftsbade er der plads til hele familien. Her kan I både svømme på 25 og 50 meter baner, hoppe fra vipper, suse ned ad rutsjebaner, lege i børnebassiner eller slappe af i varmtvandsbassiner og saunaer.

Naturen for børn

I Vejles smukke natur er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og bare være sammen som familie. Børnene vil elske Dyrehaven, en vandcykeltur på Fårup Sø og en kanotur på Skjern Å. En fisketur til en af put and take børnesøerne er også altid et hit.