Gå til indhold
Tirsbæk Gods julemarked

Julemarkeder i Vejle 2022

Foto: Elliott Hope Studio

Oplev de traditionsrige julemarkeder på Børkop Vandmølle, Tirsbæk Gods og Upcomers designmarked i Spinderihallerne med ægte julestemning. Se listen over kommende julemarkeder i Vejle.

Julemarkeder 2022

 

Julemarked på Haughus Gods

Julemarked på Haughus Gods er en hyggelig begivenhed for hele familien. Gå op opdagelse i de mange hyggelige stande der sælger julepynt, retroting, juledekorationer, kranse-juletræer, loppefund, garn og meget mere. Gløgg, æbleskiver, smørrebrød mm. kan nydes i garagen/teltet og i caféen i hovedbygningen.
Entré: 20 kr.
Tid og sted: 12.-13. november, 19.-20. november og 26.-27. november. Kl. 10-16 på Haughus Gods, Vejlevej 50, 7300 Jelling.
Læs mere på https://www.haughus.dk/.

 

Julemarked på Børkop Vandmølle

Kom og oplev det traditionsrige julemarked på Børkop Vandmølle, hvor omkring 30 stande er med til at skabe julestemning med salg af julepynt, nisser, stjerner, glaskunst, keramik, vokslys, fuglekasser, papirklip, spiselige godter, dukker, børnetøj, lædervarer, smykker og meget mere. Lions Club Børkop sælger julegløgg, æbleskiver, pølser og andet godt til ganen. 
Tid og sted: 27. november. Kl. 10-15:30 på Vandmøllevej 4A, 7080 Børkop. 
Læs mere på https://www.borkopvandmolle.dk/begivenheder/julemarked-pa-borkop-vandmolle/.

 

Julemarked på Tinnetgaard i Vonge

Julestemningen er i top når Tinnetgaard igen i år åbner dørene for det årlige julemarked. Her skal julemanden vækkes og du kan blandt de mange hyggelige aktiviteter fx deltage i forskellige workshops, opleve nisseløb, halmborg, bålhygge og boder med salg, samt se de store maskiner, møde dyrene, få ponytrækture og køre i hestevogn. Skulle sulten melde sig, kan der i caféen købes lækre flæskestegssandwich, popcorn, pølser, julepandekager, kolde drikke, kaffe, the, kage og æblegløgg med mere.
Tid og sted: 3. og 4. december kl. 10-16 på Tinnetgaard, Hammervej 28, 7173 Vonge.
Læs mere på: https://tinnetgaard.dk/arrangementer/julemarked/.

 

Upcomers julemarked i Spinderihallerne i Vejle

Upcomers holder julemarked i Spinderihallerne, hvor nogle af landets dygtigste designere og markers alle står klar til at sælge julegaver eller lidt godt til selvforkælelse. Ca. 80 kreative designere inden for keramik, smykker, prints, mode, fødevarer mm. vil være at finde på markedet. Trænger du til en pause og lidt godt at spise, så holder Spinderihallernes café åbent.
Entré: 40 kr. - børn under 12 år er gratis.
Tid og sted: 3.-4. december. Kl. 10-16 i Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle.
Læs mere på: https://www.upcomers.dk/markeder/.

 

Julemarked på Tirsbæk Gods

Tirsbæk Gods slår igen i år dørene til deres traditionsrige julemarked op i to weekender i december. Kom og fæld årets juletræ i skoven eller køb et fra gårdspladsen. Restaurant Slotsstalden vil grille pølser, og i den hyggelige stald kan I købe varm gløgg, kakao, æbleskiver og klejner. Ude på gårdspladsen finder I forskellige udstillere, og det er også muligt at købe forskellige lækkerier som æblemost, honning, rapsolie og vin fra godsets egen produktion. Prøv Land Rover Experience, hvor instruktører er med til at give en off-road tur i skoven for børn og voksne.
Tid og sted: 10.-11. december og 17.-18 december. Kl. 10-16 på Tirsbæk Gods, Tirsbækvej 135, 7120 Vejle Ø.
Læs mere på: https://www.tirsbaekgods.dk/julemarked/.

 

Julemarked på Den lille Bondegård

Besøg det hyggelige julemarked på Den lille Bondegård i Viuf. Her er der smagsprøver på nogle af de mange varer der findes i gårdbutikken (julesmåkager, julemedister, gløgg, julemarmelade og meget, meget andet). Derudover er der naturligvis masser af dekorationer - både de naturlige og de kunstfærdige. Der er juleinspiration og gaveideer, flot pyntegrønt og juletræer. Der er også salg af danske økologiske ænder og gæs. Lørdag kan udstillerne Smeden (Skulpturer og malerier), Tine P. (keramik) og Galleri Ladefoged (malerier og keramik) opleves. Galleri Ladefoged (malerier og keramik) er også at finde på julemarkedet søndag.
Tid og sted: 10. og 11. december kl. 11-17 på Koldingvej 613, 7100 Vejle.
Læs mere på: https://lillebondegaard.dk/det-sker-pa-den-lille-bondegard/.

Del dine oplevelser fra Vejle: