Gå til indhold
©  Foto:

Efterårsferie i Vejle (uge 42)

Der er masser af spændende ferietilbud i Vejle i skolernes efterårsferie. Tilmeld dig Vejle Kommunes sjove aktiviteter eller tag med familien på tur ved områdets attraktioner. 

Vejle og omegn bugner af muligheder og aktiviteter i efterårsferien. Mange af efterårsaktiviterne er gratis, men nogle kræver også, at man køber billet, så husk at orientere dig hjemmefra - og gerne i god tid. Her har vi samlet nogle af de mange muligheder, der er helt sikkert også noget for dig! 

Eferårsferieaktiviteter i Vejle Kommune

Vejle Kommune udgiver som altid en aktivitetskalender i samarbejde med de lokale aktører. I år finder du blandt andet cupcake-kursus, laser-game og golf blandt aktiviteterne. Find alle de sjove og kreative efterårsferietilbud på Vejle Kommunes hjemmeside. Tilmeldingen er åben fra den 27. september kl. 12 og frem til onsdag den 11. oktober kl. 12. Se Vejle Kommunes ferieaktiviteter for børn og familier.

ABSOLUTE 90'S i hos Kulturmuseet

Kulturmuseet inviterer til ABSOLUTE 90'S - Nu med 00'er, alle dage i uge 42. Her kan du opleve 90'ernes popkultur og spil og musik. Se mere på ABSOLUTE 90s - Nu med 00er! - Vejlemuseerne

Aktiviteter på Vejles gågade

Deltag i CityVejles gratis efterårsferieaktiviteter onsdag-torsdag kl 11-15 i uge 42. Efterårsaktiviteter i Vejle | CityVejle | Facebook

RETRO GAME DAYS i Spinderihallerne

Føler du dig nostalgisk, så kom med til RETRO GAME DAYS i Spinderihallerne torsdag, fredag og lørdag i efterårsferien. Her kan legebarnet slippes fri blandt gamle retrospil, og den indre nørd kan fordybe sig og lære om dansk spil historie. Læs mere om Retro Game Days 2023 i Spinderihallerne her

Idrætshøjskole for de 7-12 årige

To-dages idrætshøjskole for de 7-12 årige, torsdag og fredag i uge 42. Vejle Idrætshøjskole tilbyder to dage med sjov og aktivitet med følgende idrætsgrene: fodbold, håndbold, fitness & dance samt multisport. Læs mere om idrætshøjskolen og tilmeld jer på dette link. 

Et møde med de døde

Oplev "Et møde med de døde", kom tæt på ægte skeletter og lær om fortidens vejlenseres liv og død. Arrangementet afholdes alle dage i efterårsferien. Læs om "Et møde med de døde" her.

Flere ideer til efterårsferien 

Husk også at besøge ØkolarietGivskud ZooGive-Egnens MuseumVejleMuseerneGorilla Park Vejle, og WOW PARK Billund i din ferie. 

Del dine oplevelser fra Vejle: