Cykelferie

Vejles storslåede og kontrastfyldte natur er som skabt til en ferie på to hjul. Her kan du både opleve sveddryppende ”bjergetaper” og flade strækninger med fjord, søer, hede, skov og eng. Hele familien kan være med og der er aldrig langt mellem oplevelserne. Et net af cykelstier og skiltede cykelruter kæder hele området sammen. Til Vejles mest populære cykelruter hører den historiske Hærvej på den jyske højderyg og den kuperede Østkystrute langs Vejle Fjord. På Bindeballestien cykler du ad nedlagte jernbanespor gennem Vejle Ådals dalstrøg. Vejle byder også på teknisk krævende mountainbikespor, hvor der er alle muligheder for at få pulsen helt op.

Østkystruten

Cykelruter

På cykelruterne cykler du ad cykelvenlige stier og veje med kun meget lidt biltrafik. Vælg mellem 20 naturskønne og oplevelsesrige ruter af forskellig længde og sværhedsgrad.

Gl. Kongevej i Vejle

Danmarks hårdeste cykelbakker

I Vejle kan du som et af de få steder i Danmark opleve alpine stigningsprocenter. Bliv udfordret på 25 skiltede bakker eller prøv kræfter med en af de mange superruter.

Cykelkort - Vejle og omegn

Cykelkort - Vejle og omegn

Cykelkortet er et godt redskab, når cykelturen skal planlægges og gennemføres. Her finder du både indtegnede cykelruter, beskrivelser, seværdigheder, overnatning m.m.

Play Video

På tour i Vejle

Scenen er sat. Rammen er Vejles storslåede natur, de udfordrende bakker, spændende seværdigheder og lokalbefolkningen på din vej. Hop bag på cyklen til en tour de Vejle.