skip_to_main_content

Test Vejles superruter inden Tour de France

Vejle byder på noget af Danmarks smukkeste natur og et fantastisk cykelterræn, som også indebærer Danmarks hårdeste cykelbakker. Og så har området en helt unik historie, der bl.a. indeholder Danmarks Dåbsattest. Med Vejles stolte traditioner som vært for den spektakulære afslutning på Kongeetapen i PostNord Danmark Rundt, er der lagt an til en spændende tour-start og en enestående oplevelse for alle.

Og du er indbudt til at prøvekøre Tour de France-landevejene. Download 16 Superruter ned på din cykelcomputer og test benene i Danmarks bedste cykelterræn.

Oplevelser på 3. etape i Vejle

Selve ruten vil sno sig fra Vejle til Sønderborg på en ca. 183 kilometer lang rute. På sin vej går touren bl.a. forbi Vejles smukke havnefront og Jelling-monumenterne, som er på UNESCOs verdensarvsliste. 

Mere info på tour.vejle.dk.

Liste
Kort

Ophold under Tour de France

Har du brug for hjælp til overnatning og spisesteder under Tour de France i Vejle? Spis godt under Tour de France med Gastro Guiden og find det helt rigtige sted at sove i weekenden op til søndagens gule folkefest. Vi anbefaler at booke bord og sengeplads i god tid.